COMMANDE REPAS

Restauration

Nouveauté FSA 2020 ! Repas pour les stagiaires sur place possible ! Cette année, le Traiteur Quentin Flayac du marché des Chartrons vous propose des repas midi et soir.

Prix : plat unique à 8 € - une formule plat/dessert ou entrée/plat à 10 €.

Les repas seront servis dans des tentes organisées (montées le matin et démontées le soir en fin de soirée) et chauffées, sur place, halle des Chartrons. Les heures des repas seront calées sur les pauses repas définies dans le programme des stages et soirées. Nous ne pourrons pas servir de repas en dehors de ces horaires.

MENU
Vendredi
Soir
MENU
Samedi
Midi
MENU
Samedi
Soir
MENU
Dimanche
Midi

Catering

New for SwingArt Festival 2020! Meals available for event attendees at our main venue! Quentin Flayac catering from the Chartrons Market will be providing us with lunchtime and evening meals this year. 

 

Price: €8 for a main dish only, €10 for starter and main, or main and desert.

Meals will be heated and served from the tents just outside the Halle de Chartrons venue (put up in the mornings and taken down at the end of the socials). The time slots for catering will be outlined in the class and social schedules. Unfortunately, we’re unable to serve meals outside of these times.  

MENU
Friday
Evening
MENU
Saturday
Lunchtime
MENU
Saturday
Evening
MENU
Sunday
Lunchtime